OLIVA MED FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT

Az Országos Kórházi Főigazgatóság által
"Foglalkozás-orvostan szakirányra" akkreditált szakképzőhely

Kik vagyunk?

OLIVA MED FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT

A piacon egyedüliként, magasan képzett, foglalkozás egészségügyben, járványügyben, népegészségügyben jártas, sok éves tapasztalattal rendelkező szakorvosi és logisztikai csapattal, magánklinikai háttérrel, korábban és máshol nem elérhető szolgáltatásokkal biztosítja:

intézményének, vállalkozásának teljeskörű foglalkozás egészségügyi szolgáltatását, munkahigiénés, járványügyi támogatását, higiénés ellenőrzését, munkatársaik képzését.

Mit teszünk?

Központunk magasszintű munkaegészségügyi szolgáltatásokat biztosít Partnerei részére, melyek közül kiemelkedik a foglalkozás-egészségügy, valamint megrendelőink igényeihez igazodó további munkahigiénés szolgáltatásaink. Emellett munkatársaik részére nyújtott, speciális, személyre szabott szűrővizsgálataiban („menedzserszűrések”) is partnereink segítségére lehetünk.

Miben segítünk?

A hatályos jogszabályok alapján a munkáltató köteles munkavállalói részére foglalkozás egészségügyi szolgáltatás biztosítására, továbbá a jogszabályokban meghatározott munka alkalmassági vizsgálatok elvégeztetésére. Mi segítünk!

A munkáltató törvényi kötelezettsége és felelőssége a megfelelő munkahigiénés feltételek biztosítása, a munkakörnyezetünkből származó veszélyforrások, egészségkárosító hatások elkerülése, felismerése, értékelése és kezelése, azaz kockázatfelmérésekre alapozva a lehetséges veszélyforrások feltárását és kiiktatását célzó intézkedések megtételével, a fertőzöttség, veszélyeztetettség munkahelyi kialakulásának kockázatát minimalizálni. Mi segítünk!

A jövőben állandósuló járványhelyzetben zajlik életünk, a veszélyeztetettség mindennapjaink részévé vált, így szükség van a közösségek, vállalkozások, intézmények járványügyi felkészítésére és felkészültségére. Mi segítünk!

 • FOGLALKOZÁS EGÉSZSÉGÜGY

  FOGLALKOZÁS EGÉSZSÉGÜGY

  • gyors, egyszerű szerződéses gyakorlat,
  • egységes, könnyen átlátható ár képzés, rejtett költségek nélkül,
  • tervezett, pontos, kiszámítható „üzemorvosi” szolgáltatások,
  • teljeskörű logisztikai, orvosszakmai, adminisztratív szolgáltatások,
  • modern eszközök, kulturált környezet,
  • ügyfélszolgálati támogatás
 • DIAGNOSZTIKUS PROGRAMOK

  DIAGNOSZTIKUS PROGRAMOK

  Tegyen munkatársai egészségéért!

  Mások menedzserszűrésnek hívják, mi abban hiszünk, hogy az időigényes, költséges, sokszor felesleges, a páciens számára kényelmetlen vizsgálatok helyett:

  • csak az indokolt,
  • a vizsgálati eredményekre épülő,
  • megelőző szemléletű,
  • prognosztikai jelentőségű,
  • célzott vizsgálatokat végezzük
  • és adjunk szakvéleményt a feltárt eltérésekről, teendőkről, prognózisról.

Tekintse meg szolgáltatásaink részletes leírását az alábbi gombra kattintva!

Szolgáltatások

Szakorvosaink, szakértőink

Szakorvosaink biztosítják munkatársai, munkavállalói teljeskörű foglalkozás egészségügyi ellátását (Üzemorvosi szolgáltatás) a munkavállalók igényeihez illesztett speciális szűrési programokat szerveznek (Menedzserszűrések).

Pszichológusaink munkapszichológiai, mentálhigiénés tevékenységet, pszichológiai alkalmassági vizsgálatokat végeznek, HR támogatást nyújtanak, segédkeznek a munkahelyi kockázati faktorok felmérésében, stressz- konfliktuskezelési, döntési- és kommunikációs problémamegoldásban.

Szakértőink átvilágítják, ellenőrzik Partnereink munkahigiénés feltételeit, járványhelyzetre való felkészültségét, segédkeznek az egészséges munkahelyi környezet kialakításában, egy járványhelyzet (pl. COVID-19) megelőzésére, kezelésére irányuló eljárásrendek elkészítésében, együttműködnek a cégének, intézményének szükséges dokumentációs csomagok kialakításában. Munkavállalóik számára higiénés oktatásokat, munkahelyi balesetelhárítás, mentés és elsősegélynyújtás témákban tanfolyamokat szerveznek (Képzések).

Szolgáltatások / Díjak

Foglalkozás egészségügy (üzemorvosi szolgáltatások)

 • Foglalkozás egészségügyi vizsgálatok

  A munkáltató számára törvényben előírt kötelezettség minden munkavállalója részére a foglalkozás egészségügyi szolgáltatás biztosítása, beleértve a jogszabályban meghatározott munkaalkalmassági vizsgálatok elvégeztetését is. Ezek a szolgáltatások a munkáltató részéréről adó és járulékmentesen biztosíthatók

 • Kiegészítő szolgáltatások

  Foglalkozás-egészségügyi szempontból a munkakör betöltéséhez nem kapcsolódó vizsgálatok - melyek költsége a munkáltató részéről bérjellegű kifizetésnek minősül (nem adó és járulékmentesek) -, illetve további kényelmi szolgáltatásaink.                                                                                                                                    

 • Munkahigiénés szolgáltatások

  Az egészséges munkakörnyezet kialakításához javasolt szolgáltatásaink, Partnereink segítése munkahigiénés szemlék és tanácsadások, szakértések biztosításával.

 • Munkapszichológia

  Döntés (HR) támogatás pszichológiai alkalmassági vizsgálatok végzésével, munkavállalói támogatás pszichológiai problémák kezelésével.

Diagnosztikus programok

 • Személyre szabott diagnosztikus program

  Személyre szabott - a páciens kórelőzményi adatai, neme, kora, panaszai, esetleges ismert betegségei, valamint a program vizsgálati eredményei, eltérései alapján -, egyénileg összeállított átvizsgálási protokoll.

 • Hagyományos menedzserszűrési programok

  Általános szűrés jellegű vizsgálat, a páciens, a munkáltató, a biztosító, vagy ellátásszervező által csomagban hozzáférhető - a páciens személyétől független - vizsgálatok összessége.                                                                              

Kapcsolat

Személyesen: munkanapokon 8-16 óra között ügyfélszolgálatunkon Békéscsabán a Dr. Becsey O. u. 1 szám alatt.
Telefonon: 06 30 520 65 70 központi számunkon
Email: info@omfek.hu

Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltése, elküldése után foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásainkra / szűrőprogramjainkra vonatkozó részletes ajánlatot és szerződéstervezetet küldünk.

ADATKÖZLŐ SZOLGÁLTATÁSAINK MEGRENDELÉSÉHEZ

A szolgáltatással érintett munkavállalói létszám *

Vizsgálathoz szükséges

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat előtt, kérjük töltse le az alábbi egészségügyi állapotát felmérő Anamnézis kérdőívünket, nyomtassa ki, válaszolja meg a kérdéseket és a kitöltött Kérdőívet hozza magával, ezzel is gyorsítva a vizsgálatának menetét. Köszönjük!

Anamnézis kérdőív letöltése