5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Vendrey Róbert

Belgyógyász, kardiológus főorvos

2003-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán és azóta a BMKK Pándy Kálmán Tagkórház Kardiológiai Osztályán dolgozom, 2018 óta főorvosi beosztásban.

 Már az egyetem alatt érdekelt a szívbetegek komplex kezelése, hiszen a betegség mögött számtalan egyéb kórok húzódhat meg, ezért tanulmányaim során először 2008-ban belgyógyászatból, majd  2011-ben kardiológiából tettem szakvizsgát. Ismereteimet tovább bővítve 2017-ben felnőtt transzthoracalis és transzoesophagealis sziv ultrahang licensz vizsgát is tettem.  Angol és német nyelvből felsőfokú szakvizsgával rendelkezem, emellett angol-magyar orvosi szakfordítói másoddiplomám is van.

Látogatom a nemzetközi kardiológiai kongresszusokat, valamint a Magyar Kardiológiai Társaság tagjaként gyakori résztvevője és előadója vagyok hazai kongresszusoknak. 2006 óta több nemzetközi klinikai kutatási vizsgálatban vettem részt társvizsgálóként.

Nagyon fontosnak tartom azt, hogy a jelenlegi túlfeszített, stresszes életmódunk, valamint a COVID járvány következtében megnőtt szívpanaszok miatt mindenképpen időben kezdjük meg a kivizsgálást és a megfelelő terápiát. Úgy gondolom, hogy sokszor a szívbetegségek mögött egyéb eltérések is lehetnek, így igyekszem betegeim problémáit egységben látni és felkutatni a háttérben meghúzódó egyéb kórokokat is. Ezt a multidiszciplináris, komplex látásmódot szeretném nyújtani betegeimnek a magánrendelésemen is.

Rendelési idő:
Hétfő: 16:00 - 20:00