5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Szülésfelkészítő tanfolyam

A szülésfelkészítő tanfolyam célja, hogy a kismamák tudatosan felkészülhessenek a szülésre és ne érje őket meglepetésként a szülőszobán történő események. A bizonytalanság, az ismeretlen helyzetek mindenkiben feszültséget keltenek, ezt kívánjuk csökkenteni számos praktikus információval, gyakorlati tanáccsal. Célunk, hogy segítsünk abban, hogy a szülés mindenki számára egy szép és pozitív élmény legyen, hiszen ez egy rendkívül fontos esemény az életben. 

Szülésfelkészítő tanfolyamunkon többek között azért is érdemes részt venni, mert úgy tapasztaljuk, nagyon sok kismama sajnos nem a megfelelő helyről tájékozódik. A megtévesztő információk forrása lehet az  internet, de más hely is, ahol a kismamák egymásnak adnak „tanácsokat”. Ezzel sokszor az a probléma, hogy a legtöbben nem szakmai, hanem érzelmi alapon nyilvánítanak véleményt és ez félreviheti másoknak a szülésről alkotott előzetes elképzeléseit. 

A tanfolyamunk azért is különleges, mert két szakorvosunkkal, Dr. Tóth Judit Szülész - nőgyógyász szakorvossal és Dr. Zátonyi Adél Gyermekgyógyász és IBCLC szoptatási tanácsadóval közösen tartja, egy magas szinten képzett, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szülésznő Monostori Krisztina. Ilyen kevés helyen elérhető, pedig vitathatatlan, hogy csak így tudunk összetett tudást adni a várandósoknak. 

A három kis részre bontható tanfolyammal igyekszünk valóban tartalmassá és igazán hatékonnyá tenni azt a kb. 2 órát, amit együtt töltünk majd Önökkel.

Korábbi pácienseink véleménye egyéni konzultációinkról pozitív volt, ezért gondoltuk csoportos formában is elindítani a tanfolyamot. 

„Krisztina segítségével magabiztosabb lettem, kevésbé félek a szüléstől. A babagondozás témáit átbeszélve nyugodtabban várom a babám érkezését.” (Kovácsné Vera) 

„A sok hasznos információval olyan belső nyugalomra tettem szert, amely segítségével végig arra tudtam fókuszálni, kellő mélységben átéljem ezt a fantasztikus esemény.” (Dénes Gabriella)

„A szoptatást egy nagy kihívásnak éreztem, annak ellenére, hogy tudtam megnyugtat, és olyan hormonokat szabadít fel az édesanyából és a babából, amit a szerelemben is érzünk. Köszönöm Adél doktornőnek, hogy tanácsaival segített.”
(Szabóné Lilla) 

„Dr. Tóth Judit segítségével sok olyan gondot sikerül könnyedén megoldani a terhesség alatt, ami nélküle nehézséget jelentett volna. Hálás köszönet!” 

(Hajós Niki) 

Közös célunk, hogy a várva várt jövevény érkezése körüli bizonytalanságot, feszültséget csökkentsük.

A szülés életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb élménye, ez vitathatatlan.

Ha jó élményként tudjuk elraktározni, akkor az élet akár más területein is tudunk erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljunk, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudunk visszaemlékezni. 

A következő tanfolyam tervezett időpontja: szervezés alatt

Előjelentkezés: +36709776004 

A tanfolyam ára: 10 000 Ft, pároknak 12 000 Ft. 

A tervezett létszám: 4-8 fő. 

Oliva Med Magánklinika 

5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1. 🏡

Az Oliva Med Magánklinikán nyugodt, megértő, kellemes körülmények között Pácienseink és dolgozóink egészségét és biztonságát maximálisan szemelőtt tartva fogadjuk a hozzánk fordulókat. Munkatársaink oltással rendelkeznek.

Magas szintű egészségügyi ellátás

Kellemes, exkluzív környezet

Rövid várakozási idő

Több évtizednyi szakmai tapasztalat

 

Oliva Med Magánklinika      Bejelentkezés: +36709776004