5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

OMFEK Fontos tudnivalók

JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK

Az Oliva Med Foglalkozás-egészségügyi Központ (OMFEK) elsődleges szempontja ügyfeleinek, betegeinek, munkatársainak egészségmegóvása.

Kérjük Ügyfeleinket / Pácienseinket, lázas állapotban, fertőzésre utaló tünetek esetén (pl. COVID 19) megadott időpontjukat mondják le, vizsgálatukra új időpontot biztosítunk. A szakvizsgálat előtt otthonukban mérjék meg testhőmérsékletüket, hőemelkedés, lázas állapot esetén gondolni kell fertőzésre!

Kérjük, hozzátartozó, kísérő csak indokolt esetben tartózkodjon a Központ területén és a rendelőkben (pl. segítségre szoruló ügyfél esetén)!

Kérjük, használják a kihelyezett fertőtlenítési lehetőségeket!

BŐVÍTETT PARKOLÁSI LEHETŐSÉG AZ OLIVA MED és OMFEK ÜGYFELEINEK

az Oliva Med Magánklinika és az Oliva Med Foglalkozás-egészségügyi Központ páciensei

1. Minden munkanapon 15-20 óra között a Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium sorompóval védett parkolóját ingyenesen vehetik igénybe!

(A rendszámellenőrzés miatt kérjük a gépkocsi rendszámát a recepción érkezéskor adják meg!)

2. Minden munkanapon a Klinika épülete előtti területeken (a Dr. Becsey O. utcai, ill. Deák utcai frontokon) továbbra is díjmentes parkolást biztosítunk.

(Amennyiben a parkolók megteltek kérjük, hogy az utcában lévő fizetős parkolókat használják, a környező házak kapubejáróit hagyják szabadon!)

3. A kerékpárral érkezők számára kerékpártároló áll rendelkezésre.

Belső udvari parkolónk kizárólag munkatársaink számára vehető igénybe!

   

IDŐPONT FOGLALÁSA

Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálatára az időpontot – jellemzően – munkáltatójától kapja meg, egyéb esetben bejelentkezés a +36 30 520 65 70 -es központi telefonszámon, emailen az info@omfek.hu-ra küldött üzenetben, vagy személyesen Ügyfélszolgálatunkon, munkanapokon 8 és 16 óra között lehetséges. Munkatársaink mindenben segítségére lesznek.

A központi számunk sikertelen hívása esetén ügyfélszolgálati munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül visszahívják Önt.

Amennyiben nem tud a megadott időpontban a vizsgálaton megjelenni, ügyfélszolgálatunk ill. munkáltatója felé is jelezni köteles, amit +36 30 520 65 70 -es központi számunkon tehet meg.  

Egy időpont foglaláson egy pácienst tudunk ellátni.

   

ÉRKEZÉS A VIZSGÁLATRA

A foglalkozás-egészségügyi, munkaalkalmassági vizsgálatok helyszíne:

Oliva Med Foglalkozás-egészségügyi Központ

Békéscsaba, Dr. Becsey O. u. 1. (udvari épület, bejárat az udvari bejáró felől)

Mit szükséges magával hoznia? 

Kérjük, hogy foglalkozás egészségügyi vizsgálata előtt a munkáltató által a Beutalóval együtt átadott, vagy a honlapunkról (www.omfek.hu) letölthető, egészégügyi állapotát felmérő Anamnézis kérdőívünket töltse ki, válaszolja meg a kérdéseket és a kitöltött kérdőívet hozza magával, ezzel is gyorsítva a vizsgálatának a menetét. Köszönjük.

Ugyancsak hozza magával korábbi egészségügyi dokumentációját, leleteit, valamint személyes iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya)!

Érkezés 

Kérjük, hogy Központunkba a megadott időpont előtt néhány perccel érkezzen, mivel ügyfélszolgálati munkatársaink a szükséges személyes adatait ellenőrzik, az orvosinformatikai rendszer számára előzetesen rögzítik. 

Amennyiben az Anamnézis kérdőívet nem hozza magával, recepciós munkatársaink nyomtatott formában rendelkezésre bocsátják, vizsgálata előtt ki tudja tölteni.

Általános szerződési feltételeinket, adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon, illetve ügyfélszolgálatunkon találja meg!

Vizsgálat

A vizsgálatot az előjegyzett időpontban tudjuk elkezdeni. Amennyiben korábban érkezik, szíves türelmét kérjük! Vizsgálatát igyekszünk mindig pontosan kezdeni, azonban, az időpontok tekintetében kisebb csúszások előfordulhatnak, ezért előre is elnézését kérjük. A rendelőbe vigye be magával a szükséges egészségügyi dokumentumait.

Kiegészítő vizsgálatok

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben foglalkozás-egészségügyi szakorvosunk az alapvizsgálaton kívül további kiegészítő vizsgálatot / kezelést tart indokoltnak (pl.: labor, ultrahang vizsgálat, egyéb szakorvosi vizsgálat), azt Ön háziorvosán keresztül tudja kérni.

A javasolt vizsgálatok az Oliva Med Magánklinikán is elvégezhetők, ez azonban plusz költséget jelent, újabb időpont biztosítását teheti szükségessé. Aktuális árainkról honlapunkon (www.olivamed.eu) tájékozódhat. Munkatársaink mindenben segítségére lesznek.

   

FIZETÉS

A szolgáltatás díját jellemzően munkáltatója rendezi, Önnek teendője ekkor nincs. Egyéb esetben Díjjegyzékünk menüpont alatt találja meg, vagy kérje munkatársaink segítségét.

Amennyiben szolgáltatásaink - Díjjegyzékben rögzített – ellenértékét vizsgálatát követően Ön rendezi, ezt készpénzben, vagy bankkártyával ügyfélszolgálatunkon teheti meg.

  

PROBLÉMAKEZELÉS

Bármely kérésével keresse bizalommal Munkatársainkat, akik igyekeznek segítségére lenni.

Bármely panaszával az ügyfélszolgálati munkatársunkhoz fordulhat, akik panaszát írásban rögzítik, az illetékes munkatársunk felé továbbítják. Egyéb esetekben munkáltatójához, illetve betegjogi képviselőjéhez is fordulhat.