5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Urológiai kisműtétek, vizsgálatok altatásban is

Nagyon sok urológiai betegség gyógyszeres kezeléssel, gyógyhatású készítményekkel, életmódi tanácsokkal, psychés vezetéssel gyógyítható.

Nagyon sok urológiai betegség gyógyszeres kezeléssel, gyógyhatású készítményekkel, életmódi tanácsokkal, psychés vezetéssel gyógyítható.

Amennyiben a gyógyszeres kezelés nem elegendő, akkor lehetőség van ambuláns beavatkozások, egynapos sebészeti műtétek elvégzésére is a jól felszerelt műtőben – akár altatásban is.

  • circumcisio ( körülmetélés) 
  • frenulotomia ( fitymafék bemetszése)
  • vasectomia ( sterilizálás )
  • hydrokelectomia ( herevízgyülem műtéte)
  • varikokelectomia ( hereviszér tágulat műtéte)
  • funiculus cysta exstirpáció. ( herevezeték cysta eltávolítás )
  • polipus urethrae exstirpáció. (húgycső polip eltávolítás)

Urológiai kis műtétek,vizsgálatok altatásban is!

Az urológiai beavatkozások nagy része sajnos kellemetlen, esetenként fájdalommal is jár. Így a legtöbb beavatkozást helyi érzéstelenítésben végzik, de nyilván jobb lenne hatásosabb érzéstelenítési formákat (bódítás, altatás) használni. Ennek biztosítása már olyan magas szintű technikai hátteret kíván, amely nem áll mindig, mindenütt jelenleg rendelkezésre. Igy például a cisztoszkópiát, prosztata biopsziát is helyi érzéstelenítésben végzik.

Az Oliva Med Magánklinika ebből a szempontból is a kivételekhez tartozik.

Sok munka és anyagi ráfordítás eredményeként a klinika csapata tapasztalt aneszteziológus szakorvossal és aneszteziológus asszisztensnővel egészült ki, akik számára komplett felszerelés áll rendelkezésre, hogy a fájdalommentességet hatékonyan és biztonságosan tudják nyújtani betegeink számára. Az urológiai műtétek mellett akár egy húgyhólyag tükrözés, prostata biopszia során is. Igyekszünk, hogy az altatás anyagilag se legyen megterhelő, így minél többen élni tudjanak ezzel a lehetőséggel: a rövid altatás a beavatkozás költségeit 20.000 Ft-tal emeli. Pl. a hólyagtükrözés helyi érzéstelenítésben 25.000 Ft / altatásban 45.000 Ft.

A beavatkozás után megfelelő körülmények állnak rendelkezésre az ébredéshez, ahol a hazabocsátásig megfigyelés alatt állnak pácienseink.

Urológiai rendelésünkön nyugodt körülmények között fogadjuk Önt és segítünk abban, hogy még többet megtudjon egy-egy tervezett, illetve ajánlott beavatkozás körülményeiről, annak hasznáról, megismerje előnyeit, kockázatait is. Felvázolva a műtét mellett és esetleg ellene szóló érveket, az egyéni állapot, a körülmények és a kivizsgálási eredmények függvényében. Tanácsainkkal igyekszünk segíteni pácienseinket abban, hogy urológiai betegségük, fejlődési rendellenességeik kezelésével kapcsolatban a számukra legjobb döntést hozzák meg.

Dr. Bartóki László főorvos - Urológus szakorvos
Oliva Med Magánklinika Előjegyzés:+36 70 977 60 04