5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Ultrahang vizsgálatok

Klinikánkon három modern ultrahangkészülékkel 4 specialista végez teljeskörű, bármely testtájékra kiterjedő ultrahangvizsgálatokat és ultrahang vezérelt beavatkozásokat (pl. mintavételt).

KORSZERŰ EMLŐDIAGNOSZTIKA

A régióban a magánorvosi ellátók közül, csak nálunk hozzáférhető a legmodernebb készülékekkel végzett komplex emlődiagnosztika, mely a mai protokollok szerinti pontos diagnózis felállítására képes.

Magában foglalja az alábbi vizsgálatokat:

  1. fizikális, tapintásos vizsgálatot,
  2. digitális mammográfiás vizsgálatot
  3. az emlő - hónalj ultrahang vizsgálatát,
  4. szonoelasztográfiát
  5. szükség esetén a mintavételt és szövettani vizsgálatot is.

NEUROSZONOGRÁFIA

A neurosonographia (az idegek ultrahangos vizsgálata) során a végtagok perifériás idegeinek (pl. nervus medianus, nervus ulnaris) lefutását, szerkezetét vizsgáljuk. Felfedezhetők az ideg sérülései, leszorításból következő elváltozásai (ún.kompressziós vagy alagút szindrómák), esetleg daganatai. A vizsgálatnak idegsebészeti, kézsebészeti, traumatológiai kezeléseknél lehet jelentősége a pontos diagnózis felállításában.

Elsősorban vidékről érkező pácienseknél fontos, hogy amennyiben nervus ulnáris és nervus medianus vizsgálattól eltérő perifériás ideg vizsgálatát kérik, előzetesen küldjék el szakorvosunk nevére (Dr. Tasnádi Tünde) címezve a vizsgálatra vonatkozó dokumentációt és csak visszaigazolás után jöjjenek el a kért vizsgálatra. 

KÉRJE SZAKORVOSAINK, ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK SEGÍTSÉGÉT