5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Új orvoskozmetológiai szolgáltatások

 
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. januártól bővítjük az Oliva Med Magánklinika esztétikai bőrgyógyászati (orvoskozmetológia) szolgáltatásainak körét. Klinikai bőrgyógyász specialistánk, Dr. Ágoston Dóra pénteki napokon – esztétikai bőrgyógyászati rendelésen - is várja pácienseit szakorvosi kozmetológiai vizsgálatokkal, tanácsadással és új, közkedvelt, igazolt hatékonyságú és biztonságú, szépészeti kezelésekkel.

 

Mit érdemes tudni a NUCLEOFILL kezelésről?

A NUCLEOFILL egy öregedésgátló kezelés, amelyet arra terveztek, hogy javítsa a bőr rugalmasságát és feszességét, és segítsen a ráncok megelőzésében és a meglévők kezelésében. 

A NUCLEOFILL új termékcsaládja a természetes polinukleotid alapú biostimuláló gélek (nem hialuronsav alapúak), a bőr védelmére és fiatalítására lettek kifejlesztve, nagy tisztaságú és biztonságú, magas antioxidáns, lifting hatással, erős hidratálási potenciállal, lassú, folyamatos, hosszan tartó hatással. 

A NUCLEOFILL új termékcsalád az arcbőr mellett, bátran alkalmazható a nyak bőrére, szemkörnyékre, sőt a fejbőrre is (csökkenti a hajhullást). 

A legjobb eredmény elérése érdekében 4 kezelést javasolt elvégezni 2-4 hetes szünetekkel.

ÁRA: 85.000 Ft, 4 alkalmas kúra 280.000 Ft

  

Mit érdemes tudni a hialuronsavas bőrkezelésekről (PROFHILO / EJAL40)?

EJAL40 skinbooster – egy szabad hialuronsavat tartalmazó 3-as kombináció, biorevitalizáló, bőrfeszesítő, ráncelsimító, hidratáló kezelés.
4 ponton történik a beadása, arcon, nyakon, dekoltázson is alkalmazható.
3 alkalmas kúra javasolt, havi szünetekkel, majd 3 vagy 6 havonta fenntartó kezelés. 

ÁRA: 70.000 Ft, 3 alkalmas kúra 180.000 Ft

  

PROFHILO – nagydózisú, tisztított, kétkomponensű hialuronsav készítmény, az egyik legbiztonságosabb, bioremodelláló kezelés.
5 ponton történik a beadása, arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen is alkalmazható.
Havonta 1 kezelés javasolt, minimum 2 alkalommal.

ÁRA: 105.000 Ft, 2 alkalmas kúra 190.000 Ft

  

Mit érdemes tudni a BOTOX kezelésről?

A botulinum toxin egy injekciós neuromodulátor, mely az arcizmok ellazítása révén lágyítja a vonalakat és megakadályozza a ráncok kialakulását, romlását az érintett területen. 

Az izomba juttatott hatóanyag működésének lényege, hogy blokkolja az idegvégződések és az izomrostok közötti ingerületátvitelt, ezáltal, a beinjektált izom nem képes összehúzódni. A kezelés hatására a ráncok kisimulnak. A kezelt izmok a beavatkozás során nem károsodnak.

A kezelés hatása átmeneti, egyszeri beavatkozás 4-6 hónapig fennálló eredményt biztosít, kezelést követően 2 héttel szakorvosunk kontrollálja a kezelés eredményességét.

ÁRA: 40.000 Ft, 2 régió 65.000 Ft, 3 régió 85.000 Ft, 

          hónalj (izzadásgátlás) 115.000 Ft

 
Időpontért, további részletes információkért hívja ügyfélszolgálatunkat:  +36 70 977 60 04