5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Távkonzultáció

Annak érdekében, hogy a járványügyi helyzetben segítsük Pácienseinket távkonzultációs szolgáltatást indítunk el egyes rendeléseinknél. Ez a szolgáltatás csak bizonyos rendeléseinken érhető el. 

  • A bőrgyógyászati szakrendelésünk esetén kérjük jelezze, hogy melyik szakorvosunktól (Dr. Mihucza Marianna, Dr. Patai Györgyi) kéri a segítséget.
  • Kardiológiai, Kézsebészeti, Fül-orr-gégészeti rendelésünk, Szülészet-Nőgyógyászat területen (Dr. Tóth Judit rendelésén) is lehetséges egyes esetekben távkonzultációt kérni.

A távkonzultáció során a szolgáltatást igénybe vevő páciens egy előre egyeztetett módon, - ami bőrgyógyászati rendelésünkön elsősorban e-mail, a további rendelésnél e-mail, videóhívás -  kap tanácsadást szakorvosunktól.

A szolgáltatás ára 13.500 Ft.

A távkonzultáció nem helyettesíti a személyes orvos-páciens találkozást. A távkonzultáció során rész-vizsgálat történik, az orvos a páciens által átadott adatokra és információkra alapozva hozza meg javaslatát. Ezért kiemelten fontos, hogy a konzultáló orvos a lehető legtöbb háttérinformációt, lehetőség szerint sorba rendezve, megkapja még a konzultáció előtt Öntől.

A betegségek diagnosztizálása és gyógyítása komplex feladat, ezért sajnos nem minden esetben tudunk távkonzultációt biztosítani.

Ezért kérjük pácienseinket, hogy első lépésként küldjék el a következő adatokat erre a címre:

liveoliva@gmail.com 

  • név
  • születési idő
  • mobil telefonszám
  • TAJ
  • lakcím
  • panasz/állapot rövid leírása (ha van rá lehetőség, dokumentumot esetleg foto, képi anyag csatolva – amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy azokat kezeljük)
  • a jelenlegi problémával kapcsolatos korábbi orvosi dokumentáció,
  • járt-e már az Oliva Med Magánklinikán?

Kollégáink ezután ellenőrzik, hogy problémája, anyaga alkalmas-e távkonzultációra. Ha igen – de kérjük csak ebben az esetben - vásárolja meg a távkonzultációt, mely az összeg bankszámlánkra történő utalásával lehetséges. Kérjük emailben jelezze, ha megtörtént az Ön részéről az utalás.

(Banki adatok: 10918001-00000039-99100005  Unicredit Bank Zrt Oliva Med Kft

Közlemény: távkonzultáció, páciens neve, orvos neve) 

Munkatársaink az utalás megérkezésekor visszajelzik Önnek, hogy anyagát továbbították szakorvosunk felé. Orvosaink ezt követően 72 órán belül emailben átküldik a tanácsokat, teendőket, esetenként videohívással (messenger, Viber)  egészítik ki a konzultációt, melynek időpontját természetesen egyeztetjük Önnel. 

A konzultáció keretében van lehetőség recept felírására is. A receptet e-receptként is megkaphatja, vagy postán adjuk fel Önnek. A postai úton történő küldésnél számoljon azzal, hogy ez a mostani helyzetben a megszokottnál tovább tarthat.

Az irányunkba küldött email és a csatolmányok elküldésével automatikusan hozzájárul adatainak kezeléséhez. Adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon megtekintheti.