5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Étkezési tanácsadás

Mit is takar a táplálkozási tanácsadás?

Ha van egy célja, ha szeretne karcsúbb, ezáltal egészségesebb, fittebb lenni és szeretné, hogy együtt kialakítsunk egy tartható életvitelt, ebben rendelkezésére állok.

Elsajátíthatja az életmódváltás, az egészséges táplálkozás alapjait, akár teljeskörűen egy személyre szabott étrend kialakításával egy állapotfelmérés után, a vágyott cél eléréséért.

Fontosnak tartom a tudatos vásárlói szemlélet kialakítását, és azt, hogy csak biztonságos táplálékkiegészítőketmalkalmazzumk a siker érdekében.

A statisztikai adatok alapján a betegek közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott. Meggyőződésem, hogy a keringési problémák és a mozgásszervi betegek ellátása, gyógyítása során is, az egészséges életmódra, táplálkozásra is nagy hangsúlyt kell fektetni. A rendelésemen alkalmazott hatékony diétás programmal elérheti normális testsúlyát és egyben optimalizálhatja anyagcseréjét. Az elhízás túl azon, hogy számos betegség -cukorbetegség, magas vérnyomás, szélütés- kockázatát jelentősen növeli, a degeneratív és gyulladásos reumatológiai megbetegedések egyik fő rizikó faktora. Az elhízást az orvostudomány ma már, mint betegséget kezeli. A túlsúly nem „gyógyíthatatlan”, de kezelése odafigyelést, szaktudást igényel. Ezért kezdtem el egy bevált, a Premium Diet orvosi diétával foglalkozni, mert a koncepció jól végiggondolt, könnyen alkalmazható és hatékony. Éhezés nélkül, az izomzat és az egészség megőrzésével szabadulhatunk meg súlyfeleslegünktől. Az eredmények rövid idő alatt láthatóvá válnak, a súlycsökkenés is tartós marad, jojó-effektus nélkül. A felesleges zsírtömeg, testsúly csökkenésével az általános illetve anyagcsere állapot javulása mellett azok a térdízületi, csípőízületi kopásos fájdalmak is jelentős mértékben enyhülnek, melyek korábban csak erős fájdalomcsillapítókra reagáltak.

A sportra és a táplálkozásra való odafigyelés mindennapi szerepet tölt be az életemben. Korábbi versenyéveim kapcsán jöttem rá, hogy a táplálkozás az alapja mindennek. Ha az nincs rendben, nem érhetjük el a kívánt testalkatot. Ez nem csak a versenyzésre kivetítve igaz, hanem a mindennapi életben is így van ez. Ahogy az élet minden területén, ha sikereket akarunk elérni, úgy a testünk formálásába is energiát kell befektetnünk.

A testmozgás mindennapi életünk részévé kellene, hogy váljon, ebben is tudok különféle lehetőségeket kínálni.

Bízom benne, hogy együtt dolgozhatunk a cél eléréséért, forduljon hozzám bizalommal!

 

Szabados Edit
Étkezési tanácsadó
Rendelés: Csütörtök 12:00 - 14:00  vagy egyéni időpontban
Bejelentkezés +36709776004