5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Sebészet - Dr. Rózsa Árpád

Az ambuláns sebészeti beavatkozások az Oliva Med Klinika fő profilja, ezeket a műtéteket nagy számban végezzük helyi érzéstelenítésben .

A bőrelváltozások (anyajegyek) eltávolítása is így történik, természetesen steril műtői körülmények között, szakszerű patológiai vizsgálattal, véleményezéssel. Ezek közé a beavatkozások közé tartoznak a proktológiai beavatkozások is, amelyek zöme helyi érzéstelenítésben elvégezhető, megkímélve a pácienseket az altatás kellemetlenségeitől és a kórházi befekvéstől.

A sebészeti beavatkozásokat rendszerint a diagnózist alátámasztó ill. segítő vizsgálatok előzik meg. Mindenképpen szükség van a korábbi képalkotó vizsgálatok leleteire, laboratóriumi eredményekre, zárójelentésekre (korábbi műtétekről ill. kórházi kezelésről) - amennyiben rendelkezésre állnak- a sebészeti diagnózis ill. sebészeti indikáció (műtéti javallat) felállításához.

A sebészet egy rendkívül összehangolt csapatmunka, sokszor nagy eszköz- és személyigénnyel, időigényes műtétekkel. Az asszisztensnőmmel és az Oliva Med Magánklinika személyzetével együttműködve betegeink elégedett gyógyulása érdekében tevékenykedek. Műtéti repertoárunk folyamatosan bővül a körülmények adta lehetőségektől függően. Jól felszerelt, korszerű, steril sebészeti műtő áll rendelkezésünkre - amely a magánszektorban egyedülálló a megyében . A klinikán kizárólag olyan beavatkozást végzünk, amelynek személyi és tárgyi feltételei adottak, azonban rendelésemen az ambuláns sebészeti beavatkozások mellett lehetőség nyílik arra, hogy nyugodt körülmények között megbeszéljük egy-egy tervezett, illetve más szakorvos által ajánlott egyéb sebészeti beavatkozás körülményeit, annak hasznát, előnyeit, kockázatit is. Felvázolva a mellette és ellene szóló érveket, az egyéni állapot, a körülmények és a kivizsgálási eredmények függvényében. Tanácsaimmal igyekszem segíteni pácienseimet abban, hogy betegségük kezelésével kapcsolatban a számukra legjobb döntést hozzák meg.

 

Jó egészséget kívánok!

Dr. Rózsa Árpád

Sebész főorvos

Rendelés: Hétfő 16:30 - 20:30
Oliva Med Magánklinika +36709776004