5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Új-bioszálas kezelés/Thread Lifting

Egy drasztikus behatásoktól mentes, ebédidőben elvégezhető esztétikai beavatkozás, mely során rövid, vékony, biológiailag felszívódó antimikrobiális szálakat alkalmazunk főként az arc, toka, nyak és a test más területein. A bioszálak és a tűk mikrosérüléseket okoznak a bőrben, melynek hatására felgyorsul az elasztikus rostok, a kollagén és a saját sejtek termelődése, és a bőr megújul.

A Fine Thread Lifting – más néven Bioszálas beültetés (Vékonyszálas kontúrterápia) – 2011 óta sikerrel alkalmazott innovatív eljárás, elsősorban a - bőr természetes öregedési folyamatainak következményeként - megereszkedett bőr és a toka orvoslására, de alkalmazási területe kiterjedhet a hasra, fenékre, felkarra, és a szemöldök megemelésére is. A Thread Lifting a nyugati és keleti szépészeti beavatkozások kombinációja és azok továbbfejlesztése.

Mi történik a kezelés során?

A Bioszálas beültetés során bio-aktív steril szálakat juttatunk a kezelendő bőr alá, illetve a felületes izomhártya rendszerébe, az alkati adottságok és egyéni igények függvényében. A szálak különlegessége, hogy anyaguk (PDO, poli-dioxanon) azonos a sebészeti eljárások során alkalmazott, felszívódó varratok anyagával. A szálak felszívódásával egy rendkívül látványos bőrmegújítási folyamat veszi kezdetét. Felgyorsul a helyi mikrokeringés, fokozódik a kollagén termelődése, aktiválódnak a bőrregeneráló folyamatok.

A Thread Lifting-et minél előbb kezdjük el használni, annál valószínűbb, hogy nem kell a későbbiek folyamán drasztikus beavatkozásoknak alávetnünk magunkat. Bizonyítottan már a kollagén termelődés kisebb mértékű csökkenésétől - akár 30-as éveinktől - érdemes elkezdenünk foglalkozni a bőrünkkel. Az évek múlásával az arcunk formája is változik a volumenvesztés következtében. Ovális alakja szögletesebbé, markánsabbá válik, az orcák és az állcsúcs között képzeletben húzott fordított háromszög, álló háromszöggé alakul. A Bioszálas beültetés következtében ez a probléma is orvosolható. A megereszkedő vonalak az eredeti helyükre kerülnek vissza hegképződés, sebfájdalom, felépülési idő, és varratszedés nélkül. Nem fenyeget minket az a veszély, hogy a szálak elcsúsznának, illetve látszódnának a bőrfelületünkön. A pozitív változás azonnal észrevehető a 30-60 perces, helyi érzéstelenítésben végzett kezelést követően. Tehát a Fine Thread Lifting-et mindazoknak ajánljuk, akik idő hiányában is fontosnak tartják a kifogástalan esztétikai megjelenést, preferálva a drasztikus beavatkozásoktól való mentességet, minimális kockázati faktorral, hosszú távú pozitív eredménnyel számolva.

Mennyi a kezelés hatóideje?

Akár 2 éven keresztül élvezhetjük a kezelés fiatalító hatását! A kifogástalan végeredmény elérése érdekében a Thread Lifting kezelést - konzultációt követően - kombinálhatjuk Botox-kezeléssel, Drakula-terápiával és Hyaluronsavas ráncfeltöltéssel is.

 

Dr. Csenkéné Dr. Tóth Katalin
Bőrgyógyász Főorvos, Orvoskozmetológus
Rendelés: Szerda 9:00 - 17:00
Előjegyzés: +36 30 63 60 793