5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Mezoterápia

A mezoterápia egy több évtizedes múlttal rendelkező kezeléstípus, melynek lényege a hatóanyag közvetlen célterületre való juttatása – a fecskendezés mélységétől függően - mezopisztollyal, vagy dermarollerrel. A mezoterápia során helyi érzéstelenítő krém használatát követően, mikroinjekciózás segítségével juttatjuk be a különböző hatóanyagokat a bőr megfelelő mélységű rétegeibe, ahol hatékonyan fejtik ki hatásukat. 

A kozmetikai kezelésekkel ellentétben a bőrbe juttatott anyagok koncentráltan a megfelelő helyre kerülnek, hatóanyag veszteség nélkül jutnak a szövetekbe és sejtekbe. A mezoterápia eredményessége a tűszúrásoknak – melyek fokozzák a kollagén termelődését és serkentik a mikro-keringést - és a hatóanyag együttes munkájának köszönhetően fejti ki hatását.

A kezelés típusától függően állítunk elő egy egyénre szabott hatóanyagkoktélt – ami általában vitaminokat, hyaluronsavat, és tiszta homeopátiás anyagokat tartalmaz -, melyet a problémás területbe juttatunk. 3-6 alkalmat javasolunk 2 hét leforgása alatt, majd ezt követően elég, ha 3-4 havonta ismételjük meg a kezelést.

 

Dr. Csenkéné Dr. Tóth Katalin
Bőrgyógyász Főorvos, Orvoskozmetológus
Rendelés: Szerda 9:00 - 17:00
Előjegyzés: +36 30 63 60 793