5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Glycolsavas mélyhámlasztás

A megvastagodott, fakó, fénykárosodott, tompa arcon, nyakon és dekoltázson található bőr hámlasztását értjük alatta, különböző erősséggel végzett savak segítségével, melyek eltérő mélységű bőr rétegig hatolnak. A glikolsav (gyümölcssav) hatékonysága méretében rejlik, ugyanis kis méretéből adódóan hamarabb felszívódik. Egyaránt érinti a szaruréteget, irhát és dermist is.

Milyen panaszokat orvosol?

  • májfoltok, barnás pigmentáció
  • hegek
  • ráncos, öregedő bőr
  • seborrhoeás keratozisok (időskori bőrelváltozások)
  • napfénykárosodott bőr
  • acnés bőr

Hogyan történik a hámlasztás?

Bőrünket már otthon elő kell készíteni a Neostrata termékcsalád bármely készítményével 10 napon keresztül. A hámlasztás során 70%-os glikolsavat teszünk fel a kezelendő bőrfelületre eleinte 3-4 percre, majd alkalmanként 1-1 perccel növelve a hatóidőt. A glikolsavat ezután eltávolítjuk a felületről. Fényvédő, vagy antibiotikomos krémmel utókezeljük. A kezelés után bőrpír jelentkezhet, de ezen kívül semmilyen mellékhatással nem kell számolnunk.

Milyen eredmény várható?

A bőr textúrája, tónusa javul, hidratáltabb lesz, a kisebb ráncok kisimulnak, a pigmentfoltok halványodnak, a pórusok kitisztulnak, a különböző bőrápolási készítmények könnyebben beszívódnak és fejtik ki hatásukat. A látványos eredményért a kezelés kiegészíthető mezoterápiával és ráncfeltöltéssel is.

 

Dr. Csenkéné Dr. Tóth Katalin
Bőrgyógyász Főorvos, Orvoskozmetológus
Rendelés: Szerda 9:00 - 17:00
Előjegyzés: +36 30 63 60 793