5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Makai Attila

Masszőr, terapeuta

A mozgásszervi panaszok kezelésében a pontos orvosi diagnosztika mellett a sikeres gyógyuláshoz vezető úton rendkívüli jelentőségű az egyénre szabott terápia, az alkalmazott kezelések hatásának rendszeres nyomonkövetése és a kiújulást megakadályozó prevenció. Személyes tapasztalatom, hogy ezek bármelyikének elhagyása hosszútávú következménnyel járhat, késlelteti és a legtöbb esetben sajnos akadályozza a teljes gyógyulást.

Ebben a folyamatban szeretnék hatásos terápiás lehetőséget valamint szükség esetén tanácsokat adni a segítségért hozzám forduló pácienseimnek. 

A sporttal hosszú évek alatt elsajátított felelősség- és kötelességtudat a munkámban is jellemez, kitartónak és határozottnak tartom magam és mindemellett nyitott vagyok az új kihívásokra is. A folyamatos tudásra való igény által motiválva, 2015 óta 8 kurzust valamint képzést elvégezve nagy elméleti és gyakorlati tudásra tettem szert. A képzésem során megszerzett rendkívül komplex ismeretanyaggal, tudásom további rendszeres bővítésével valamint 5 éves gyakorlati tapasztalatommal, nagy örömmel segítek az Oliva Med Magánklinikán hozzám forduló pácienseknek. A magánklinikán dolgozó orvoskollégákkal kialakult szakmai kapcsolatom nagyban emeli a terápiás munkám hatékonyságát, mivel amennyiben szükséges a kezelést orvosi konzultáció alapján tudjuk megtervezni. 


Személyes adatok:  

Születési idő: 1967.09.27

Születési hely: Nagyvárad (Oradea)       

Végzettségek:   

2015.  Fizikai közérzet javító frissítő masszázs és Integrált Manuálterápia tanfolyam       

2017.  EFEB Felnőttoktatási Központ Kft. OKJ Gyógy és sportmasszőr bizonyítvány  

2017.  Nasara International Taping Academy (Kineziológiai tapasz tanfolyam)

2017. Dorn terápia és Breuss masszázs

2017. Sportmasszázst kiegészítő sürgősségi alaptechnikák 

2018. MLSZ Masszőr licence Tanúsítvány 

2019. 2007 Kapos Felnőtt Képző Központ Kft Sportoktató OKJ bizonyítvány

2020. Reflexológiás technikán alapuló frissítő talp-és lábmasszázs  

Munkatapasztalatok:

  • 2015 óta masszírozok: svédmasszázs, gyógy és sport masszázs, trigger pontok kezelése, fogyasztó-alakformáló masszázs, kineziológiai tape ragasztás, Dorn terápia.
  • 2017 augusztusától Békéscsaba Előre SE Sportmasszőr 

Nyelvismeret:

  • Felsőfokú magyar, román 
  •  Alapfokú angol

Rendelés: Csütörtök 9:00 - 12:00

Oliva Med Magánklinika +36709776004