5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Kiss Bernadett

Bemer terápia, masszázs

Kiss Bernadett vagyok, 12 éve foglalkozom aromaterápiával, néhány éve BEMER terápiával és aromaterápiás masszázzsal is.
Aromaterápiás doTERRA és BEMER szaktanácsadó vagyok.

A legfontosabb célom, hogy vendégeimnek megmutassak olyan természetes és hatékony megoldásokat, amelyekkel természetes úton őrizhetik meg az egészségüket, vagy kezelhetik testi-lelki, egészségügyi problémáikat: BEMER terápiával,aromaterápiával, masszázzsal.

A BEMER a vérkeringést, a hajszálerek keringését nagyban javító, így a gyógyulást, regenerálódást, megelőzést segítő terápia. Stimulálja a szervek vérellátását, javítja a szervek, szövetek táplálását, ill. támogatja a testi és szellemi teljesítőképességet. A BEMERt használók rövid időn belül megtapasztalják annak jótékony hatását. Jobban érzik magukat, gyorsabb lesz a gyógyulásuk, kevesebb gyógyszerre lesz szükségük, jobb lesz a koncentrációképességük, növekszik a teljesítőképességük, javul az életminőségük.

Az aromaterápia összhangban van a holisztikus gyógyítás elveivel, felébreszti és felerősíti az életenergiát és a szervezet öngyógyító képességét. Aromaterápiás masszázsra érkező vendégeimet - igény szerint - megismertetem az otthoni, biztonságos illóolaj-használattal is.

Én már nem tudom ezek nélkül elképzelni az életünket a családomban, és szeretném másoknak is megmutatni, mennyivel egészségesebben és örömtelibben élhetünk, ha ismerjük és alkalmazzuk ezeket a természetes terápiákat is.

A rendelésem egy elbeszélgetéssel, ismerkedéssel kezdődik. A kellő gyógyulás érdekében rendkívül fontos, hogy részletesen megismerjem a pácienseim problémáját, így tudom egyénre szabottan kialakítani a kezelési stratégiát. Rendelésemen tanácsadás, tájékozódás jelleggel is megkereshet, szívesen segítek, hogy megalapozottan, együtt hozzuk meg a döntést, érdemes-e elkezdeni Önnél a Bemer kezelést. Szükséges esetben az Oliva Med Magánklinikán orvosi konzultáció is történhet.

 

Oliva Med Magánklinika
Bejelentkezés: +36 70 977 6004

Rendelési idő: egyéni időpontban