5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Vághy Rita

Radiológus szakorvos, adjunktus

Középiskolai tanulmányaimat 1995-ben fejeztem be a gyulai Erkel Ferenc Gimnáziumban. 

Ezt követően 2001-ben szereztem orvosi diplomát a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 

Orvosi pályafutásomat a békéscsabai Réthy Pál Kórház Központi Radiológiai osztályán kezdtem, ahol azóta is dolgozom. 2007-ben tettem sikeres szakvizsgát Radiológiából.

Munkám során elsősorban mellkasi-hasi képalkotással, mozgásszervi diagnosztikával, az erek vizsgálatával valamint sürgősségi és onkoradiógiával foglalkozom. Hagyományos röntgen, ultrahang és CT diagnosztikát végzek.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, így rendszeresen részt veszek hazai és külföldi kongresszusokon hallgatóként és előadóként is.

A hosszú évek során megszerzett tapasztalatomat szeretném a betegek javára fordítani Oliva Med Magánklinikán ultrahang rendelésemen is.

Az ultrahang diagnosztika már korán felkeltette az érdeklődésemet, nincs még egy olyan módszer, amellyel káros hatás és kellemetlen érzés nélkül, ennyire pontosan vizsgálhatóak a szervek. 

Az ultrahang vizsgálatok esetében kiemelkedően értékesen és fontosnak tartom a páciensekkel való személyes találkozás és konzultáció lehetőségét is, jó érzés számomra, hogy az Oliva Med Magánklinikán nyugodt körülmények tudom ezt megvalósítani rendelésemen.

Oliva Med Magánklinika: +36 70 977 60 04

Rendelés időpontja: Szerda 9:00-12:00