5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Molnár Edit

Klinikai laboratóriumi vizsgálatok, orvosi mikrobiológia szakorvos

1993-ban diplomáztam a SZOTE ÁOK-n, majd szülővárosomban, a Gyulai Pándy Kálmán Kórház központi laboratóriumában kezdtem el dolgozni. Neves szakemberek nyomdokain járva sajátítottam el hivatásom alapjait. 1999-ben szakvizsgáztam klinikai laboratóriumi vizsgálatokból, majd 2014-ben orvosi mikrobiológiából kiváló eredménnyel.

Második szakvizsgám annak a 14 év munkának az eredménye, melyet a mikrobiológiai részleg vezetőjeként végeztem. Az országban elsők között szerveztük meg kollégáimmal a szeptikus betegek gyorsabb, hatékonyabb ellátását biztosító laborkészenléti rendszert. Ez idő alatt napjaink nagy problémáját jelentő multirezisztens kórokozók megjelenésének és elterjedésének is aktív szemtanúja lehettem.

Évekig készítettem a kórházi antibiotikum térképet, ami a helyes antibiotikum alkalmazás alapja. Ennek kapcsán gyógyító osztályokon konzultációs tevékenységet is folytattam. Munkám elismeréseként főorvosi kinevezést kaptam 2015-ben.

A minőség iránti elkötelezett tisztelet -melyet családomtól kaptam örökségül- késztet arra, hogy az Oliva Med csapatmunkájában részt vegyek. A pontos diagnosztikai értékelés, az egyénre szabott terápia, a nyomonkövetés és a prevenció fontos alapjait képezik a sikeres gyógyulásnak. Személyes tapasztalatom, hogy ezek bármlyikének elhagyása hosszútávú követkehménnyel járhat, késlelteti és a legtöbb esetben sajnos akadályozza a teljes gyógyulást.

Ebben a folyamatban szeretnék tanácsokat adni a segítségért hozzám forduló pácienseimnek.

 

Rendelés: Csütörtök 16:00 - 18:00
Telefon: +36709776004