5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

NYÍLT NAP - A női egészség és szépség jegyében

Kedves volt vagy leendő Pácienseink! Tisztelt Hölgyek!

Nagy örömmel szeretnénk meghívni Önöket az Oliva Med Magánklinika NYÍLT NAPJÁRA, amely március 24-én, pénteken 18 órától kerül megrendezésre Békéscsabán a Dr. Becsey O. u. 1. szám alatt. 

Az esemény fókuszában a női egészség és szépség áll, szó lesz az emlő vizsgálatok és emlőrák szűrés legfrissebb információiról, a nőgyógyászati vizsgálatok és a méhnyakrák szűrés jelentőségéről is. Az esztétikai bőrgyógyászat területét is érintjük, így a bőrápolásról és az öregedésgátlás lehetőségeiről, új kezelési módokról is beszélgetünk majd.

Célunk, hogy bemutassuk, Klinikánk nem csak egy sokrétű szakorvosi központ, hanem egy barátságos és családias intézmény, ahol bárki bizalommal, bátran fordulhat szakembereinkhez segítségért, tanácsért. Rendezvényünk rövid, figyelemfelkeltő és interaktív, kisebb csoportokban személyes beszélgetésekre is lehetőség lesz.

Az esemény természetesen INGYENESde a részvétel előzetes telefonos (06 70 977 6004) vagy email-es (info@olivamed.eu) regisztrációhoz kötött, kérjük megjelenési szándékát előzetesen jelezze.

Sok szeretettel várunk Mindenkit, bízunk benne, hogy új oldaláról is bemutathatjuk klinikánkat és folyamatosan bővülő magasszintű szolgáltatásainkat!

PROGRAM:

  • 18:00-18:20  Dr. Tasnádi Tünde radiológus: Az emlőrák szűrés jelentősége és aktuális újdonságok az emlődiagnosztikában
  • 18:40-19:00  Dr. Tóth Judit nőgyógyász: A méhnyakrák szűrés jelentősége 
  • 19:20-19:40  Dr. Ágoston Dóra bőrgyógyász: A melanóma korai felismerése. Hatékony Bőrápolás, öregedésgátlás, új technikák 

Ezt követően közvetlen beszélgetésre kerül sor az adott rendelők megtekintésével, bemutatásával:

  • Radiológiai rendelő
  • Nőgyógyászati rendelő
  • Bőrgyógyászati rendelő

Oliva Med Magánklinika
NYÍLT NAP - A női egészség és szépség jegyében
2023. március 24. (péntek) 18:00 órától
5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár utca 1.

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES:
Telefonon: 06 70 977 6004
E-mailben: info@olivamed.eu