Tratament cu biofilamente

O interventie estetica, netraumatica, ce poate fi efectuata in timpul unei pauze de pranz, in cursul careia se aplica niste filamente antimicrobiale subtiri, scurte, biologic resorbabile, mai ales in regiunea fetei, gatului, sub barbie, dar si in alte regiuni ale corpului. Biofilamentele si acele folosite pentru implantarea lor produc in piele microleziuni, avand ca efect accelerarea productiei de fibre elastice, de colagen, respectiv a celulelor proprii, improspatand astfel tegumentul.A Fine Thread Lifting – más néven Bioszálas beültetés (Vékonyszálas kontúrterápia) – 2011 óta sikerrel alkalmazott innovatív eljárás, elsősorban a - bőr természetes öregedési folyamatainak következményeként - megereszkedett bőr és a toka orvoslására, de alkalmazási területe kiterjedhet a hasra, fenékre, felkarra, és a szemöldök megemelésére is. A Thread Lifting a nyugati és keleti szépészeti beavatkozások kombinációja és azok továbbfejlesztése.


Mi történik a kezelés során?


A Bioszálas beültetés során bio-aktív steril szálakat juttatunk a kezelendő bőr alá, illetve a felületes izomhártya rendszerébe, az alkati adottságok és egyéni igények függvényében. A szálak különlegessége, hogy anyaguk (PDO, poli-dioxanon) azonos a sebészeti eljárások során alkalmazott, felszívódó varratok anyagával. A szálak felszívódásával egy rendkívül látványos bőrmegújítási folyamat veszi kezdetét. Felgyorsul a helyi mikrokeringés, fokozódik a kollagén termelődése, aktiválódnak a bőrregeneráló folyamatok.


A Thread Lifting-et minél előbb kezdjük el használni, annál valószínűbb, hogy nem kell a későbbiek folyamán drasztikus beavatkozásoknak alávetnünk magunkat. Bizonyítottan már a kollagén termelődés kisebb mértékű csökkenésétől - akár 30-as éveinktől - érdemes elkezdenünk foglalkozni a bőrünkkel. Az évek múlásával az arcunk formája is változik a volumenvesztés következtében. Ovális alakja szögletesebbé, markánsabbá válik, az orcák és az állcsúcs között képzeletben húzott fordított háromszög, álló háromszöggé alakul. A Bioszálas beültetés következtében ez a probléma is orvosolható. A megereszkedő vonalak az eredeti helyükre kerülnek vissza hegképződés, sebfájdalom, felépülési idő, és varratszedés nélkül. Nem fenyeget minket az a veszély, hogy a szálak elcsúsznának, illetve látszódnának a bőrfelületünkön. A pozitív változás azonnal észrevehető a 30-60 perces, helyi érzéstelenítésben végzett kezelést követően. Tehát a Fine Thread Lifting-et mindazoknak ajánljuk, akik idő hiányában is fontosnak tartják a kifogástalan esztétikai megjelenést, preferálva a drasztikus beavatkozásoktól való mentességet, minimális kockázati faktorral, hosszú távú pozitív eredménnyel számolva.


Mennyi a kezelés hatóideje?


Akár 2 éven keresztül élvezhetjük a kezelés fiatalító hatását! A kifogástalan végeredmény elérése érdekében a Thread Lifting kezelést - konzultációt követően - kombinálhatjuk Botox-kezeléssel, Drakula-terápiával és Hyaluronsavas ráncfeltöltéssel is.