Oliva Med Egészségügyi Centrum

Dr. Csenkéné Dr. Tóth Katalin vagyok, a Debrecenben és Békéscsabán is működő OLIVA MED Bőrgyógyászati Centrumok megálmodója.


dr csenkene dr toth katalinA Debreceni Orvostudományi Egyetem sikeres befejezését követően 1997-ben szakmai tapasztalatot a Debreceni Bőrgyógyászati klinikán szereztem, ahol 8 évig tevékenykedtem. 2004-ben bőrgyógyászat-, nemigyógyászat-, kozmetológiából sikeresen tett szakvizsgát követően, még ugyanebben az évben megnyitottam debreceni magánrendelőmet. 2009-ben, a fokozódó érdeklődésre való tekintettel Békéscsabán is megnyitottam magán bőrgyógyászati praxisomat.

 

2014 szeptemberében egy álmom vált valóra, amikor is hivatalosan megnyithattam az Oliva Med Szépészeti Központot, ahol a bőrgyógyászat mellett számos más szolgáltatás is helyet kaphat.

Milyen szolgáltatási körök tartoznak praxisomba?


Egyaránt fontosnak tartom a hagyományos bőrgyógyászati kezelések mellett a szépségmegőrző és fiatalító esztétikai beavatkozásokat, az orvoskozmetológiát.


Milyen módon foglalhatnak időpontot/léphetnek kapcsolatba Önnel, ha szakmai tanácsadásra, illetve személyes konzultációra van szüksége a bőrgyógyászati problémákkal küzdőknek, vagy szépülni vágyóknak?


Az érdeklődök Békéscsabán személyesen a Becsey Oszkár u 1-es szám alatt, telefonon +36 30 63-60-793-as számon, Debrecenben a Lehel utca 22-es szám alatt, telefonon a +36 30 63-60-792-es számon, asszisztensem közreműködésével egyeztethetnek időpontot.


Miért érdemes az Önnek az OLIVA MED bőrgyógyászatot választani?


Munkám egyik alapfeltétele, hogy a legkorszerűbb terápiás és diagnosztikai eszközökkel dolgozzak, kényelmes és igényes környezetben. Nálunk első a páciens kívánalma, ezért kellő türelemmel, figyelemmel, diszkrécióval igyekszem munkámat végezni. Nem sajnálom az időt a betegeimtől, számomra fontos, hogy ne maradjon kérdés megválaszolatlanul, tisztában legyenek a diagnózissal, a kezelési módokkal, és azok pontos menetével, a kívánt végeredmény elérése érdekében, mely mindkettőnk közös érdeke!